Хард диск Seagate Exos 10E2400, 1.2TB, 128MB Cache, SAS 12Gb/s

    Оценка: 0.0/5
  • Код на продукт: HDD-1420
  • EAN / UPC код:

362.70 лв.

Хард диск Seagate Exos 10E2400, 1.2TB, 128MB Cache, SAS 12Gb/s